Tuina massage

Gebaseerd op Chinese geneeskunde, richt deze massages zich op je meridianen, als ware het acupunctuur zonder naalden. Dankzij de druk die de therapeut op je meridianen uitoefent, kan de massage heilzaam zijn bij verschillende mentale en fysieke klachten.

Ontspanningsmassage 

Een ontspanningsmassage is een ware traktatie voor lichaam en geest en een van de oudste en gezondste manieren om te ontspannen. Een massage is dus geen luxe, maar een echte noodzaak. Om je dagelijks goed te voelen en te kunnen functioneren is het belangrijk dat je regelmatig een moment van rust pakt. Met een ontspanningsmassage herlaad je je batterijen en zeg je stress vaarwel.

Cupping

Cupping therapie, is een methode waarbij een glazen of aardewerk kop wordt aangebracht op het huidoppervlak. Door de kop kortstondig aan de onderkant te verwarmen zet de lucht in de kop uit, waarna de kop snel op de huid wordt geplaatst. Door de vacuƱm trekkracht van de kop worden de onderliggende spieren en huid extra doorbloed en ontdaan van afvalstoffen, met als gevolg algehele ontspanning. 

Een massage verlicht spanningen en pijn en kan zelfs bijdragen aan het verhelpen van specifieke lichamelijke klachten. Denk aan hoofdpijn, rug-, schouder- en nekklachten en klachten door een burn out. Het is dan ook mogelijk om een massage vergoed te krijgen door uw zorgverzekeraar. Informeer bij uw zorgverzekeraar naar de mogelijkheden.

BoAi Medical Center  | Gorile

Praktijk voor acupunctuur,  massage en Chinese kruiden in Goirle.

Er worden hier ook absoluut geen erotische handelingen verricht.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Graag houden we je op de hoogte. We sturen daarom maximaal 4 keer per jaar een mail. Interesse, schrijf je dan in. 

Contact

Tilburgseweg 38,
5051 AH Goirle

info@boaimedicalcenter.nl
06 52778819