Door samenwerking met schoonheidspecialiste B. Li  zijn nu ook schoonheidsbehandelingen mogelijk bij BOAI.

Boek nu een behandeling

Bij BoAi Medical Center  kunt u terecht voor zeer uiteenlopende beauty behandelingen, waarvan de “Acne Gezicht of rugbehandeling" wordt 100% vergoed door de verzekeraars. Van een moisturising gezichtsbehandelingen tot het verven van wenkbrauwen en Tele’way tot botanical peel: Boai Medical Center legt u heerlijk in de watten. Hieronder vindt u alle beauty behandelingen die wij u te bieden hebben. De onderstaand genoemde  “Acne Gezicht of rugbehandeling" wordt vergoed door de verzekeraars. Neem hiervoor contact op met uw verzekering.

Bekijken

Tele’way

Botanical Peel

Behandel vlekken en andere huid onregelmatigheden met de Tele’way. Met de Tele’way kunnen storende oneffenheden in de huid worden verwijderd zonder littekens... 

Meer lezen

Botanical Peel

Bij het ouder worden verliest de huid haar vermogen de cellen snel te laten delen. De dikte van de huid verandert (dikker of juist dunner) en de huid wordt ruimer en slapper. De collagene vezels worden schaarser en de huid verliest haar elasticiteit.

Meer lezen

Complete gezichtsbehandeling         

60 minuten

€ 60,00

Moisturising gezichtsbehandeling    

75 minuten

€ 70,00

Luxe Anti Age gezichtsbehandeing  

90 minuten 

€ 80,00

Botanical peel/Biologische peeling  

75 minuten

€ 85,00

Man gezichtsbehandeling                 

60 minuten

€ 60,00

Acne gezicht of rug behandeling      

75 minuten

€ 65,00

Tele’way prijs voor gelaatsbehandeling:

15 minuten 

€ 65,00

Tele’way prijs voor gelaatsbehandeling:

30 minuten 

€ 150,00

Tele’way prijs voor behandeling handen, benen en lichaam:

20 minuten 

€ 100,00

Tele’way prijs voor behandeling handen, benen en lichaam:

35 minuten 

€ 175,00

Verven wimpers & wenkbrauwen compleet   

Korte behandeling

€ 20,00

Verven wimpers                                              

Korte behandeling

€ 15,00

Verven wenkbrauwen                                     

Korte behandeling

€ 15,00

Epileren

Korte behandeling

€ 15,00

Botanical Peel

Bij het ouder worden verliest de huid haar vermogen de cellen snel te laten delen. De dikte van de huid verandert (dikker of juist dunner) en de huid wordt ruimer en slapper. De collagene vezels worden schaarser en de huid verliest haar elasticiteit.

Daarnaast verliest de huid haar glans en wordt dof. De pigmentcellen werken niet meer zo efficient, en verdelen zich minder goed in de huid. Hierdoor kunnen pigment vlekken ontstaan.

Met het verstrijken van de jaren slaan ook afvalstoffen neer in de huid, en deze worden zichtbaar als ouderdomsvlekken (ook wel levervlekken genoemd).

Botanical Peel geeft zeer goede resultaten bij fijne droogtelijntjes, acne, vette huid en huid met grove porien.

Wat doet Botanical Peel?
De behandeling verwijdert onzichtbaar een laagje dode huidcellen. Dit maakt uw huid fijner van structuur. In combinatie met andere producten worden grote en diepe porien minder zichtbaar.Botanical Peel werkt actief om de stevigheid en fijne structuur te herstellen. Botanical Peel dringt diep in de porien door om de fibroblasten nieuw huidweefsel te laten produceren, waardoor de huid veerkrachtiger en steviger wordt. Daarnaast worden pigment vlekken minder zichtbaar na de behandeling.

De peeling peelt de huid langzaam, zonder dat u thuis behoeft te blijven vanwege roodheid of zware vervellingen. Deze peeling verbetert huid zonder schade aan te richten, en is geschikt voor elke huid. De huid is helemaal vernieuwd na een kuur van 3 tot 7 behandelingen.

 Na de behandeling
Botanical Peel moet altijd als laatste behandeling worden toegepast. Er mag dan voor tenminste 1 uur niets meer op de huid worden aangebracht. De volgende dag kan de huid op normale wijze worden verzorgd.

 Kenmerken
- geen bijwerking
- geen roodheid
- geen zware vervellingen
- geen pijn
- geen parabenen
- geen parfum
- vermindert pigmentvlekken
- voor een mooie jongere huid

 

Tele’way

Behandel vlekken en andere huid onregelmatigheden met de Tele’way.

Behandel vlekken en andere huid onregelmatigheden met de Tele’way. Met de Tele’way kunnen storende oneffenheden in de huid worden verwijderd zonder littekens... Bijvoorbeeld:

 • Tele’s (gesprongen adertjes)
• SpiderNaevi
• Bloedspatjes
• Fibromen
• Wratten
• Pigmentvlekken
• Vetknobbeltjes
• en andere onregelmatigheden

Hoe werkt het?
Het Tele’way apparaat werkt met korte pulsen USHF (Short High Frequency). Met een uiterst dunne wegwerp naald worden de te behandelen plekjes aangestipt. De puls veroorzaakt warmte waardoor ter plaatse coagulatie (bloedstolling) ontstaat, waardoor bijvoorbeeld tele’s, gesprongen adertjes, en spider naevi minder zichtbaar worden of geheel verdwijnen. Het resultaat is direct zichtbaar!

Bij de behandeling van wratjes en pigment vlekken ontstaat een korstje, wat na verloop van tijd eraf valt. De wrat of het vlekje eronder is dan gedeeltelijk of geheel verdwenen.

Meerdere behandelingen kunnen nodig zijn, afhankelijk van de aard van de oneffenheid en de hoeveelheid te behandelen gebieden.

 

Na de behandeling
Rond de behandelde plekken kunnen plaatselijke zwellingen en roodheid ontstaan. Dit geneest meestal binnen een paar dagen. Korstjes vallen vanzelf na circa 10 dagen er van af.

Voor het beste resultaat is het nodig om op een aantal zaken te letten na de behandeling:Ga niet sporten, zwaar tillen, en vermijd zwaar lichamelijk werk binnen 24 uur na de behandeling.Gebruik de eerste drie dagen geen cosmetische producten welke parfum of andere irriterende bestanddelen (kunnen) bevatten. Vermijd zonlicht en gebruik geen zonnebank de eerste 6 weken. Gebruik een goede sunblokker (factor 25 of beter) gedurende deze periode.

Wanneer kan Tele’way niet worden gebruikt 
De Tele’way behandeling is kort en eenvoudig, en voor de meeste mensen probleemloos toe te passen. Er zijn een aantal situaties waarin de Tele’way niet kan worden gebruikt:

 • pacemaker
 • hart en vaatziektes
• diabetes 
• bloedziektes
• gebruik van bepaalde medicijnen zoals bloedverdunners
• neuralgieen (zenuwpijnen)
• verwondingen of littekenweefsel
• tijdens menstruatie of zwangerschap
• herpes (koortslip 

In geval van twijfel dient vooraf altijd een (huis)arts worden geraadpleegd.

BoAi Medical Center  | Gorile

Praktijk voor acupunctuur,  massage en Chinese kruiden in Goirle.

Er worden hier ook absoluut geen erotische handelingen verricht.

Aanmelden voor nieuwsbrief

Graag houden we je op de hoogte. We sturen daarom maximaal 4 keer per jaar een mail. Interesse, schrijf je dan in. 

Contact

Tilburgseweg 38,
5051 AH Goirle

info@boaimedicalcenter.nl
06 52778819